Worpdpress kotisivut

Tilaa yrityksellenne laadukkaat, yksilölliset ja helposti ylläpidettävät WordPress kotisivut.

Kaikki WordPress kotisivut sisältävät:

Tarvittaessa lisätietoja, soita tai lähetä viesti lomakkeella.

responsiivinen suunnittelu

Responsiivinen suunnittelu

Kotisivujen responsiivinen suunnittelu (responsive webdesign) tarkoittaa sitä, että sivupohja muuttuu kävijän selainkoon mukaan. Sivun sisältö on luettavissa ilman suurentamista tai pienentämistä niin älypuhelimella, tablet-laitteilla ja tietokoneilla.

kotisivut tyytväisyystakuulla

Ulkoasusuunnittelu

Kotisivut suunnitellaan yksilöllisesti toiveidenne mukaisesti. Suunnittelussa on tyytyväisyystakuu, jotta saatte varmasti haluamanne näköisen lopputuloksen.

ssl salaus domainiin

SSL - Salaus

SSL-sertifikaatti mahdollistaa suojatun https-yhteyden käyttämisen kotisivulla. Suojattu yhteys parantaa sivuston käyttäjien tietoturvaa ja antaa luotettavan kuvan sivustosta. Lisäksi salattu sivusto saa positiivista nostetta Googlen hakutuloksissa.

sähköpostit yritykselle

Sähköpostit

Luomme tarvitsemanne sähköpostit. Esimerkiksi yleinen info-alkuinen sähköposti yhteydenotoille ja laskutus-alkuinen sähköposti laskutusta varten. 

pyydä tarjous kotisivuista

Yhteydenottolomake

Helppo ja nopea yhteydenottolomake liitetään halutessanne kotisivuille. Mahdollistaa nopean  viestin lähettämisen haluamaanne sähköpostiin kotisivujen kautta.

kotisivujen ylläpito kuuluu mukaan

Ylläpito

Kiirettä? Ei aikaa päivitellä kotisivuja monimutkaisten ohjeiden avustuksella? Me hoidamme ylläpidon puolestanne. Pidämme sivuston ajan tasalla puolestanne.

google edulliset kotisivut

Google

Muokkaamme sivuston sisältöä haluaminne hakukriteereiden pohjalta erottumaan google-hauissa.

kotisivuille kuvagalleria

Kuvagalleria

Kuvagallerian kautta on helppo esitellä esim. palveluidenne refrerenssikuvia tai kohteita. Kuvia on helppo itse lisätä galleriaan mukaan.

Kotisivujen toteutus

Tee kotisivujen toteutuksesta helpompaa ja nopeampaa valitsemalla mukaan sisällöntuontanto.

kotisivut tarpeesi mukaan

Kerro tarpeesi meille

Rakennamme wordpress kotisivut tarpeenne mukaan. Alkuun tarvitsemme vain perustiedot palveluistanne ja toimialastanne, joiden avulla saamme kotisivuista ulkoasumallin näytille. Sivustoa rakennetaan ja muokataan kokoajan toiveidenne ja ideoidenne pohjalta. Kaikki wordpress kotisivut suunnitellaan yksilöllisesti tyytyväisyystakuulla. 

edulliset wordpress kotisivut

Kotisivun esittely ja läpikäynti

Esittelemme teille toimivan kotisivun, jota pääsette testaamaan eri laitteilla. Teemme tarvittavat muutos- korjaustyöt palautteenne pohjalta. Sivusto muokataan julkaisu kuntoon, luodaan teille sähköpostit ja viimeistellään hakukoneoptimointi. 

Kotisivun julkaisu

Varaamme teille haluamanne domainin ja julkaisemme kotisivut. Domaineihin kuuluu mukaan SSL-salaus.

kotisivujen oäivittäminen on helppoa

Ylläpito

Kotisivuille asennetaan editori, jolla voitte päivittää kotisivuja helposti ja nopeasti! Jos haluatte meidän ylläpitävän kotisivuja, valitse ylläpitopalvelu mukaan ja huolehdimme päivityksistä nopeasti ja säästätte työ- ja vapaa-aikanne muuhun tarkoitukseen.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä, niin rakennetaan tarpeenne mukaiset kotisivut