Worpdpress kotisivut

Valitse sopiva kotisivujen TASO tarpeidenne mukaan tai pyydä erillinen tarjous.

Kaikki WordPress kotisivut sisältävät:

Tarvittaessa lisätietoja, soita tai lähetä viesti lomakkeella.

ssl salaus domainiin

SSL - Salaus

SSL-sertifikaatti mahdollistaa suojatun https-yhteyden käyttämisen kotisivulla. Suojattu yhteys parantaa sivuston käyttäjien tietoturvaa ja antaa luotettavan kuvan sivustosta. Lisäksi salattu sivusto saa positiivista nostetta Googlen hakutuloksissa.

responsiivinen suunnittelu

Responsiivinen suunnittelu

Kotisivujen responsiivinen suunnittelu (responsive webdesign) tarkoittaa sitä, että sivupohja muuttuu kävijän selainkoon mukaan. Sivun sisältö on luettavissa ilman suurentamista tai pienentämistä niin älypuhelimella, tablet-laitteilla ja tietokoneilla.

kotisivut tyytväisyystakuulla

Ulkoasusuunnittelu

Kotisivut suunnitellaan yksilöllisesti toiveidenne mukaisesti. Suunnittelussa on tyytyväisyystakuu, jotta saatte varmasti haluamanne näköisen lopputuloksen.

sähköpostit yritykselle

Sähköpostit

Luomme tarvitsemanne sähköpostit. Esimerkiksi yleinen info-alkuinen sähköposti yhteydenotoille ja laskutus-alkuinen sähköposti laskutusta varten. 

kotisivujen ylläpito kuuluu mukaan

Ylläpito

Kiirettä? Ei aikaa päivitellä kotisivuja monimutkaisten ohjeiden avustuksella? Me hoidamme ylläpidon puolestanne. Pidämme sivuston ajantasalla lähettämienne tietojen avulla.

google edulliset kotisivut

Google

Muokkaamme sivuston sisältöä haluaminne hakukriteereiden pohjalta erottumaan google-hauissa.

kotisivuille kuvagalleria

Kuvagalleria

Kuvagallerian kautta on helppo esitellä esim. palveluidenne refrerenssikuvia tai kohteita. Kuvia on helppo itse lisätä galleriaan mukaan.

pyydä tarjous kotisivuista

Yhteydenottolomake

Helppo ja nopea yhteydenottolomake liitetään halutessanne kotisivuille. Mahdollistaa nopean  viestin lähettämisen haluamaanne sähköpostiin kotisivujen kautta.

google analytics

Google-Analytics

Seurantatyökalu sivuston kävijämääristä. Tarkat raportit mm. mistä ja millä laitteilla kotisivuilla vieraillaan. Liitetään tarvittaessa mukaan.

Kotisivujen toteutus

Kotisivut toteutetaan tyytyväisyystakuulla!

kotisivut tarpeesi mukaan

1. Valitse sopivin TASO

Jos löydät kotisivujen tason ,niin rakennamme wordpress kotisivut niiden pohjalta. Alkuun riittää perustiedot palveluistanne ja toimialastanne, joiden avulla saamme kotisivuista ulkoasumallin näytille. Sivustoa rakennetaan ja muokataan kokoajan toiveidenne ja ideoidenne pohjalta. Kaikki wordpress kotisivut suunnitellaan yksilöllisesti tyytyväisyystakuulla. Tarvittaessa pyydä erillinen tarjous.

2. Toteutamme kotisivut

Rakennamme teille alusta asti toimivan kotisivun, jota pääsette testaamaan heti eri laitteilla. Kun sivusto on saatu julkaisu kuntoon, luodaan teille sähköpostit ja viimeistellään hakukoneoptimointi. Tarvitsetteko myös logon yritykselle? Voimme suunnitella teille myös sen!

edulliset wordpress kotisivut
kotisivujen oäivittäminen on helppoa

3. Kotisivujen ylläpito

Ei aikaa tai kiinnostusta pitää kotisivuja itse ajantasalla? Haluat uuden kuvan kotisivuille, palvelunne muuttuvat tai referenssit kaipaavat päivitystä? Me hoidamme kotisivujen ylläpidon puolestanne, jotta ne pysyvät vaivattomasti ajantasalla!

Ota yhteyttä

Pyydä tarjous tai tilaa kotisivut

Palvelumme

Lähetä viesti

Pyydä tarjous / kysy lisää palveluista. 

Lomakkeen lähetys ei sido tilaukseen*